Caglar Ertugrul u dve nove uloge

Stigle su nove vesti kada je u pitanju turski glumac Caglar Ertugrul, koje će obradovati njegove fanove. Evo i o čemu se radi.

Caglar Ertugrul u dve nove uloge

Foto Credits: Haberler

Nedavno se Caglar Ertugrul pojavio u glavnoj ulozi na digitalnoj platformi Blu TV, u njihovoj seriji pod nazivom Magarsus, gde je ponovo stekao ljubav i poštovanje turskih gledalaca.

Poznato je da je druga sezona ovog projekta je u pripremi, što svakako da raduje.

Prema rečima poznate novinarke Birsen Altuntas, Caglar Ertugrul je odlučio da istražuje pozorište, odnosno da radi u njemu i sprema se da izađe na scenu sa Ceydom Odman u DasDasu u januaru naredne godine u novoj predstavi.

Nova serija Renkli Ruyalar Oteli | Hotel šarenih snova

 Pored toga, Caglar je u poodmaklim pregovorima za ulogu u digitalnoj seriji pod nazivom Renkli Ruyalar Oteli | Hotel šarenih snova koju će producirati kompanija Ay Yapim za digitalnu platformu TOD.

Prvobitno zamišljen kao film, kasnije je odlučeno da se projekat razvije u digitalna serija od 10 epizoda.

Scenario za seriju je napisao Erdi lsik, a režiser će biti Yunus Ozan Korkut, koji je ranije sarađivao sa Caglarom u seriji Magarsus. Prema trenutno dostupnim informacijama, Caglar Ertugrul je blizu odluke da prihvati ulogu u novoj seriji Renkli Ruyalar Oteli i samo je pitanje vremena kada će se sve ozvaničiti.

Glumca bi dakle mogli da gledamo u novoj seriji, zatim novoj sezoni serije Magarsus kao i u pozorištu. Kada će se Ertugrul vratiti na TV ekrane, trenutno nije poznato.

NOVO - Can Yaman dobio posebno priznanje u Italiji

By: TV Exposed