Da li je Devin u seriji Aile postala Soykan?!

Dok su akcija i tenzija postepeno rasli u seriji kompanije Ay Yapim, projektu pod nazivom Aile / Porodica, koja je prikazana na Show TV-u, objavljena je druga promocija iz nove epizode.

Da li je Devin u seriji Aile postala Soykan?!

Foto Credits: IMDB

Ono što će se dogoditi nakon što Ilyas Koruzade, koji predstavlja veliku pretnju porodici Soykan, uđe u kuću Soykanovih, već se željno iščekuje.

Vrata nove ere se otvaraju kada lik Devin, koju igra Serenay Sarikaya, postaje partnerka u zločinima porodice Soykan.

Pored borbe za moć između lika Hulye koju igraju Nur Surer i Devin, Devinove intervencije na Aslanovom liderskom mestu takođe će uticati na kasnije epizode ​​turske TV serije Aile / Porodica.

Zato su detalji u 10. epizodi toliko važni. U trenutku transformacije lika Devin, čini se mogućim da će lik od sada više doći do izražaja, a Aslana će možda čak i prestići tako što će biti partnerka u njegovim planovima.

Tenzije i uzbuđenje

U 2. video najavi nove epizode serije Aile / Porodica, Devin je pitala Aslana:

Misliš li da sam postala Soykan?“. Važno je napomenuti da je postavila pitanje. Dok nelagodan pogled Ilyasa Koruzadea ka Yagmur podiže tenziju, poziv Sehera Hanim upućen Devin kao Hulya stvara iznenađenje.

Dok Hulya govori Devin da zna za njene sastanke sa Cihanom, trenuci kada se Aslan i Ilyas Koruzade sretnu pojačavaju uzbuđenje.

Dileme nema, uzbuđenje u seriji Aile ne opada! Evo i pomenute video najave.

NOVO - Sada je red da se Sila Turkoglu istakne u seriji Kizilcik Serbeti!

By: TV Exposed