Seriji Yuz Yillik Mucize  / Stogodišnje čudo se ne piše dobro

Ništa ne ide dobro za tursku TV seriju Yuz Yillik Mucize  / Stogodišnje čudo. Činjenica da su se Ebru Sahin i Birkan Sokulu udružili u naučno-fantastičnoj priči uzbudila je njihove fanove.

Seriji Yuz Yillik Mucize  / Stogodišnje čudo se ne piše dobro

Foto Credits: IMDB

Međutim, ovo snažno jedinstvo nije moglo učiniti da naprave razliku u rejtingu, uprkos tome što su imali drugačiju postavku priče.

Ebru Sahin je prošle sezone prošla kroz sasvim drugačiji proces sa serijom Destan / Legenda. Glumica, koja je veliku popularnost stekla posle serije Hercai, mnogo joj je dodala sa projektom Destan.

Međutim, takođe smo videli da serija Yuz Yillik Mucize neće biti zapažen projekat za glumičinu karijeru. Čak i ako je glumica koja tumači njen lik Harike cenjena zbog njenog nastupa, rezultati dobijeni u ocenama ukazuju da budućnost projekta neće biti baš dobra.

Nelogičnosti u scenariju

Oni kojima se dopao Birkan Sokullu sa likom Hana u seriji Masumlar Apartmani smatrali su pozitivnim što je preuzeo veliku odgovornost kao muška glavna uloga u TV seriji Stogodišnje čudo. Videlo se i da će Ebru Sahin i Birkan Sokullu biti dobar TV serijski par.

Čak je i priča zanimljiva, ali fanovi serije često kritikuju pojedine nelogičnosti u scenariju.

Sedma epizoda Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo je iza nas. Međutim, dobijene ocene ne daju dobru sliku. Serija, koja je bila tek 16. u total kategoriji, uspela je da ostvari 13. mesto u grupi ABC1. Jedini dobar rezultat je da je 6. mesto u AB grupi.

Uprkos dolasku u 7. epizodu, serija Yuz Yillik Mucize ne daje dobre signale o zadržavanju trenutne publike, a kamoli nadu u veliki proboj. Sve to nažalost vodi ka brzom finalu…

NOVO - Turska serija Ates Kuslari / Vatrene ptice privlači pažnju i u inostranstvu

By: TV Exposed