Velika promena u seriji Kasaba Doktoru / Gradski Doktor

Projekat Kasaba Doktoru / Gradski doktor koji se emituje na TRT 1, koji nije mogao da bude zapažen u rejtingu, pojavio se na setu za drugu sezonu.

Velika promena u seriji Kasaba Doktoru / Gradski Doktor

Foto Credits: IMDB

U drugoj sezoni ove turske serije, tim projekta Kasaba Doktoru / Gradski Doktor doživeo je veliku promenu.

TV seriju TRT 1, koja je počela da se pojavljuje na ekranu prošle sezone, volela je publika, iako nije napravila veliki potres u gledanosti. Druga sezona dugo očekivane serije priprema se za nastavak snimanja. Najava izlaska ekipe na set podeljena je na društvenim mrežama.

Ipak, u drugoj sezoni serije Kasaba Doktoru publiku čeka ogromna promena u važnom sektoru, scenaristički tim serije se promenio.

Scenario serije, koji su ranije pisali Baris Erdogan i Ilker Arslan, sada će pisati Cagla Kizilelma. Cagla Kızilelma je ranije napisala scenarije za TV serije Ramo, Ariza i Hakim. Objavila je naslovnicu scenarija prve epizode ​​druge sezone na slikama koje je podelila na društvenim mrežama i time potvrdila ovu vest.

Očekuje se da će promena u scenarističkom timu povećati gledanost serije. Svi se nadaju da će serija Kasaba Doktoru, koja je imala vrlo osrednju prvu sezonu sa 13 epizoda, napasti vrh rejtinga u drugoj sezoni. TRT 1 nastavlja da daje šansu ovom projektu koje sudeći po društvenim mrežama voli publika.

NOVO - Ljubav iz serije Gizli Sakli se ostvarila!

By: TV Exposed