Ljubav iz serije Gizli Sakli se ostvarila!

Jedna od serija koja se rano oprostila od ekrana bila je serija Gizli Sakli / Na tajnom zadatku na Fox TV-u. Smatralo se da će ova serija privući pažnju svojim žanrom detektivske komedije na ekranu gde su se tokom letnje sezone prikazivale uglavnom romantične komedije i omladinske TV serije.

Ljubav iz serije Gizli Sakli se ostvarila!

Foto Credits: IMDB

Međutim, očekivanja se nisu ispunila i kada je gledanost bila mala, kanal je prekinuo emitovanje ranim finalom.

Sinem Unsal, koja je uhvatila brzi uspon u karijeri sa likom Nazli koji je igrala u seriji Mucize Doktor za neke je bila veliko iznenađenje, kada je prihvatila ulogu u romantičnoj komediji.

Činjenica da su Halit Ozgur Sari i Sinem Unsal bili partneri u TV seriji Gizli Sakli takođe je otkrila različita očekivanja o paru, koja su dvoje glumaca pripisivala jedno drugom u smislu kompatibilnosti na ekranu. Zajedno sa energijama na ekranu, glasine „da li su zaljubljeni?“ između dvoje glumaca, kao i za parove u skoro svakoj turskoj TV seriji, ponekad su se oglasili na društvenim mrežama.

Međutim, njih dvoje su tada odlučili da ne daju izjavu o tome šta se dogodilo iza kamere. Vest koja je izašla takođe nije bila izvesna. Nakon finala serije, ljubavno priznanje stiglo je od Sinem Unsal!

Nakon što je prekinula vezu od 4 godine, glumica je potvrdila vest da je imala ljubavnu vezu sa Halitom Ozgurom Sarijem, koji joj je bio partner u TV seriji Gizli Sakli / Na tajnom zadatku, kao i da ta ljubav i dalje traje.

Iznenađujuća je bila i ova izjava, koja je dočekana komentarima poput „Ljubav iz serije se ostvarila“!

View this post on Instagram

A post shared by Sinem Ünsal (@sinemunsal)

 NOVO - Ulas Tuna Astepe dobio partnerku u seriji Yeni Istanbul

By: TV Exposed