Ulas Tuna Astepe dobio partnerku u seriji Yeni Istanbul

Nova sezona turskih TV serija doneće nekoliko ambicioznih projekata. Između ostalih izdvaja se i serija Yeni Istanbul ili u prevodu Novi Istanbul u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Ulas Tuna Astepe.

Ulas Tuna Astepe dobio partnerku u seriji Yeni Istanbul

Foto Credits: DiziCentral

Prema pisanju turske štampe, u novoj sezoni TV serija kanal Show TV i kompanija O3 Medya radiće na seriji pod nazivom Yeni Istanbul / Novi Istanbul, koja predstavlja rimejk popularne američke serije New Amsterdam / Novi Amsterdam. Na poziciji režisera turske verzije je Cigdem Bozali.

Glavnu ulogu u seriji Yeni Istanbul će tumačiti Ulas Tuna Astepe. On će glumiti glavnog doktora državne bolnice koja se nalazi u Istanbulu. Tansel Ongel će glumiti šefa kardio-hirurgije, dok će lik na poziciji šefa neurologije oživeti Serif Erol. Fanovi su bili veoma nestrpljivi da saznaju ko će biti partnerka Ulasa Tune Astepea u ovoj novoj TV seriji koja će početi ove jeseni.

Stigao je odgovor i na to pitanje. Reč je o glumici sa kojom je Ulas već sarađivao – Hazar Erguclu. Hazar će u seriji Yeni Istanbul tumačiti lik Susan, koja je šef onkologije.

Serija će imati još jednog bitnog lika. U pitanju je Derin, koja će biti šef urgentnog centra, a potraga za glumicom koja će glumiti taj lik je još u toku.

NOVO - Koliko može serija Kardeslerim u trećoj sezoni?!

By: TV Exposed