Novi human gest Ebru Sahin

Turska glumica Ebru Sahin radi na novoj seriji. Uz to, glumica ne propušta priliku da pokaže svoju humanu stranu.

Novi human gest Ebru Sahin

Foto Credits: nstagram/rebrusahin/printscreen

Najnoviji gest Ebru Sahin zaslužuje sve pohvale. Glumica je zajedno sa svojim verenikom, Cedijem Osmanom obezbedila školarine onim studentima kojima je to bilo neophodno. Na taj način im je omogućila dalje usavršavanje i školovanje.

Ovo je samo jedan u nizu humanih gestova koje je Ebru učnila. Sahin je ne tako davno organizovala kampanju prikupljanja pomoći ruralnim školama u Mardinu, gde je snimana serija Hercai. Ebru je dokaz da i mladi ljudi i te kako imaju svest o ljudima oko sebe i još jednom pokazala svoju humanu stranu.

Podsećamo, glumica je veoma zauzeta na setu. Radi na novoj istorijskoj seriji od koje su očekivanja na veoma visokom nivou. Reč je o seriji Destan / Legenda koju potpisuje Mehmet Bozdag. Ebru Sahin će u ovoj istorijskoj seriji tumačiti glavnu žensku ulogu. Njen partner u ovom projektu je Edip Tepeli. Edip će glumiti sina jednog od kanova, mladića koji je paralizovan, tačnije kome su paralizovane ruke. Ebru će glumiti siromašnu devojku koja je iz potpuno drugog staleža, a njih dvoje će se zaljubiti jedno u drugo.

NOVO - Melisa Sezen i Harun Tekin – Sve je ok!

 By: Milt-TV Exposed