Pinar Deniz uskoro u filmu Askin Kiyameti | Apokalipsa ljubavi!

Pinar Deniz, prolazi kroz burni proces koji je započeo serijom Yargi | Presuda. TV serija Kanala D, koja je oborila rekorde gledanosti za ovu sezonu, pobrala je  nekoliko priznanja.

Pinar Deniz uskoro u filmu Askin Kiyameti | Apokalipsa ljubavi!

Foto Credits: IMDB

O glumici se mnogo pričalo tokom cele sezone, a publika je hvalila Pinar osvojenim nagradama.

Njeno partnerstvo sa Kaanom Urganciogluom, koje je počelo Netfliksovom serijom Ask 101 / Ljubav 101, nastavilo se sa serijom Yargi. Za dvoje glumaca koji su veoma slični jedno drugom na ekranu, ovo može biti i lepo i ponekad neobično za publiku!

Zbog toga što publika doživljava situaciju tako da ne može da zamisli ovo dvoje glumaca zajedno sa drugimm glumcima u drugim serijama ili filmovima! Kao Ceylin i Ilgaz, toliko su usvojeni da se o ovoj situaciji sve više priča sa najavom datuma izlaska filma Askin Kiyameti | Apokalipsa ljubavi, u kojoj glumi Pinar Deniz, koji je sniman za Netflix i uskoro će biti prikazan!

Pinar Deniz, koja je počela da igra serijskog ubicu u seriji Avci / Lovac, koja se trenutno snima za Disney Plus, čini se da će malo razbiti percepciju Ceylin za publiku! Glumeći u različitim ulogama, u različitim projektima, sa različitim glumcima, Deniz otkriva svoj uspeh u glumi, dok će je njen lik u seriji Yargi još neko vreme juriti!

Objavljena je prezentacija filma Askin Kiyameti | Apokalipsa ljubavi, koji je prošle godine sniman u Antaliji, Olimposu. Datum izlaska filma na digitalnoj platformi Netflix takođe je najavljen kao 20. jun.

Pinar Deniz je u ovom filmu glumila sa Boranom Kuzumom i Yigitom Kirazcijem. Scenario za film je napisao Yilmaz Erdogan, a za režiju je zadužena Hilal Saral.

Tu je i najava ovog novog filma čija nas premijera očekuje za nešto više od nedelju dana.

NOVO - Tolgahan Sayisman i Almeda Abazi proslavili Alinin prvi rođendan

By: TV Exposed