Osman Sonant oduševljen radom Haluka Bilginera u seriji Sicak Kafa

Osman Sonant, koji igra glavnu ulogu u Netflixovoj seriji Sicak Kafa / Usijana glava, iznenada je postao vruća tema kada je dao veoma uspešan nastup u sasvim drugačijoj priči.

Osman Sonant oduševljen radom Haluka Bilginera u seriji Sicak Kafa

Foto Credits: IMDB

U partnerstvu sa Hazal Subasi u seriji Sicak Kafa / Usijana glava, Osman Sonant je privukao dosta pažnje na svoje glumačke spososbnosti. Osman Sonant, koji je dokazao da može igrati veoma impresivne dramske uloge sa likom Kerima u TV seriji Ufak Tefek Cinayetler, kao i komične uloge u projektima kao što su Nedostaješ mi i Bes Kardes, je ime koje je igralo različite uloge u mnogim projektima.

Sonant, koji je postao fenomen sa likom Yavuza u TV seriji Leyla ile Mecnun, a takođe učestvuje u novim verzijama na digitalnoj platformi Exxen, može snažno da odrazi emocije veoma različitih likova publici.

Na pitanja publike na Onediovom Youtube kanalu zajedno sa Hazal Subasi, Goncom Vuslateri i Sevketom Coruhom, glumac je objasnio razliku u radu sa Halukom Bilginerom. Objašnjavajući koliko je važan glumac Haluk Bilginer, koji je uključen u priču u petoj epizodi serije Sicak Kafa, Osman Sonant je rekao da je lik stvorio marljivim radom dva meseca, ali da je iznenadio sebe što se odlično prilagodio u prvoj sceni Haluka Bilginera.

Osman Sonant je razliku u radu sa Halukom Bilginerom objasnio ovim rečima: „2 meseca brat Haluk nije imao scene u prvom periodu. Onda je došao na set… Bavimo se time već dva meseca, u njemu smo već danima. Potpuno smo prilagođeni novom. Ali Haluk je došao, obukao se, pokvario kosu, našminkao se, kamera je bila ispred njega, stao je i desilo se. Bilo je neverovatno gledati ovo. I ja sam mu to rekao. To je bio deo koji me je najviše impresionirao.”.

NOVO - Emre Kivilcim uz Rabiu Soyturk uz novoj TV seriji Mektup / Pismo

By: TV Exposed