Boran Kuzum dobija pohvale zbog uloge u filmu Bihter!

Turski glumac Boran Kuzum, koji je igrao lik Behlula u filmu Bihter, ponovo je svojim glumačkim nastupom stekao priznanje mnogih ljudi.

Boran Kuzum dobija pohvale zbog uloge u filmu Bihter!

Foto Credits: Haberler

Turski film Bihter, koji je bioskopska verzija TV serije Ask-i Memnu | Zabranjena ljubav i snimljen je u drugom vremenskom periodu, susreo se sa publikom.

Boran Kuzum, koji je glumio uz Farah Zeynep Abdullah, uspeo je da impresionira svoje fanove svojom glumom.

Igranje nezaboravnog lika Behlula, kojeg je igrao Kivanc Tatlitug u fenomenalnoj TV seriji Ask-i Memnu, predstavljalo je rizik za mladog glumca.

Srećan i uzbuđen

Uspeh filma Bihter, koji je objavljen na digitalnoj platformi Amazon Prime Video u četvrtak, 16. novembra, i činjenica da je Boran Kuzum odao priznanje ulozi i pohvaljen na društvenim mrežama, bio je događaj koji je obradovao glumca.

Boran Kuzum je na tu temu rekao: „Film se svima veoma dopao, dobijamo pozitivne povratne informacije. Ovo nas zaista čini srećnim, ali i uzbuđenim“, istakao je glumac.

Mnogo je komentara na društvenim mrežama o stilu lika Behlula u filmu. Navodeći da je Boran Kuzum veoma uspešno tumačio lik, publika je podelila brojne komentare da su bili prilično iznenađeni što su naišli na drugačiji lik Behlula, ali im se to dopalo.

NOVO - Serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice je primer stabilnosti

By: TV Exposed