Burcu Kiratli je bila PROGONJENA!

Neverovatan obrt stvari u slučaju glumice Burcu Kiratli i njenog bivšeg supruga a sadašnjeg verenika Sinana Akcila. Pojedini mediji u Turskoj su preneli informaciju da će Sinan postati otac, a da je majka tog deteta izvesna Nez. To je Akcila iznerviralo i on se oglasio na svojim društvenim mrežama gde je demantovao tu vest. Njegova ...

Burcu Kiratli je bila PROGONJENA!

Neverovatan obrt stvari u slučaju glumice Burcu Kiratli i njenog bivšeg supruga a sadašnjeg verenika Sinana Akcila.

Pojedini mediji u Turskoj su preneli informaciju da će Sinan postati otac, a da je majka tog deteta izvesna Nez. To je Akcila iznerviralo i on se oglasio na svojim društvenim mrežama gde je demantovao tu vest. Njegova sadašnja verenica, sa kojom se nakon razvoda pomirio, Burcu dala je intervju za novine „Posta“. U njemu je navela kako je poslednjih 13 dana proganja mentalno nestabilna osoba po imenu Nez Aliyeva. Ne samo da proganja nju, već i njenog supruga u kog je navodno zaljbuljena. Nez je prema rečima glumice opsednuta njenim partnerom Sinanom. Samo to jutro, Akcil je dobio 11 poziva od Nez. Devojka zove Sinana i duboko uzdiše tokom poziva, dodala je Burcu.

Aliyeva je očigledno opsednuta muškarcem, ali Burcu zna da njen verenik nije imao ništa sa tom damom. Vesti o trudnoći su lažne.

NOVO - Slatka osveta u seriji Sen Cal Kapimi (VIDEO)

By: TV Exposed