Burcu Ozberk sa moćnim ženskim likom u seriji Kralice / Kraljica

Burcu Ozberk, koju su njeni fanovi proglasili kraljicom romantičnih humorističnih serija, sprema se da se ponovo sretne sa publikom 2023. godine sa novim projektom TV serije.

Burcu Ozberk sa moćnim ženskim likom u seriji Kralice / Kraljica

Foto Credits: IMDB

U seriji, koja je pripremljena za Kanal D i koja se zove Kralice / Kraljica, naći ćemo snažan ženski lik. Mnoga ženska publika će svedočiti ženskoj moći koja ponovo uspostavlja njen život u novoj priči, koja će biti kombinovana sa uspešnim nastupom Burcu Ozberk.

Burcu Ozberk, kojoj se veoma dopala priča u seriji Kralice i rekla je da je uzbuđena što će upoznati svoje fanove sa snažnim ženskim likom, takođe je ispričala glavnu ideju serije. Oni koji gledaju seriju videće i lik koji mora da rekonstruiše svoj život, ali ostaje jak i preživljava. Čini se da je nova uloga Burcu Ozberk u velikoj meri uticala na nju kao nesebičnu i pouzdanu ženu koja gradi život svoje porodice. Naravno, serija će se izdvojiti kao priča o nadi i gledaćemo kako se žena bori da preživi nakon velikog događaja koji joj se dogodio.

Sa ovim aspektima, serija Kralice / Kraljica istovremeno skreće pažnju na snažne ženske figure u prethodnim projektima Burcu Ozberk, i ističe se kao priča o drami i nadi. Ozberk je opisujući svoj lik u seriji koristila sledeće izraze: „Ona je odana porodici, ne radi to kao dužnost, već zato što je zaista voljna i srećna. Dok oni sami imaju zauzet i uredan život, veliki događaj razbija svu njihovu veru.”. Ime Kralice za seriju je takođe veoma značajno. U seriji Kraljica moći ćemo da gledamo procese žene koja mora da snosi odgovornost svog oca, obnavljajući svoj život.

Novu seriju Kanala D producirala je Mednova i adaptirana je po svetskoj hit seriji Queen Sugar / Kraljica šećera. U narednom periodu dobićemo i datum premijere turske verzije.

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Özberk (@burcuozberk)

NOVO - Drastične promene u seriji Sifirinci Gun, novo čak i ime projekta!

By: TV Exposed