Sjajna energija glavnih glumaca donosi uspeh seriji Balkan Ninnisi

Uspešan nastup Erdala Ozyagcilara ističu mnogi gledaoci u seriji Balkanska Ninnisi / Balkanska uspavanka, koja se emituje na TRT1 utorkom uveče, i u tome su u pravu.

Sjajna energija glavnih glumaca donosi uspeh seriji Balkan Ninnisi

Foto Credits: DiziCentral

Ipak, postoje još dva imena koja se odlično uklapaju u svoje uloge u seriji Balkanska Uspavanka. Jedno od ovih imena je Emre Bey, koji igra lik Ertana, a drugo Merih Ozturk, koja igra lik Jovanke.

Na ova tri imena možemo dodati Sarpa Bozkurta, koji igra lik Arifa. Likovi koje igraju ova četiri imena u seriji privlače dosta pažnje. I Erdal Ozyagcilar i Sarp Bozkurt pokazuju tačno ono što se od njih očekuje. Međutim, harmonija između Emre Beya i Merih Ozturk i njihov uspeh na sceni je pomalo neočekivan. Među njima, uloga koju Emre Bey igra sa likom Ertana, Balkan Ninnisi je možda projekat koji je najbolje prilagodio liku.

Prema fanovima glumca, Emre se odlično snašao u ovoj seriji. Još jedan faktor koji podržava snažan uitsak koji ovaj glumac odaje u liku Ertana je to što je Merih Ozturk odlično pristajala liku Jovanke.

Po mišljenju mnogih gledalaca, Emre i Merih su postali jedan od najuspešnijih parova u TV serijama u letnjem periodu.

Pored velike energije, možemo reći da dvoje mladih glumaca prednjače među imenima koja Balkansku uspavanku održavaju živom, međusobnu harmoniju i energijom koja se odražava na društvenim mrežama.

NOVO - Šok - Kraj za seriju Destan | Legenda?!

By: TV Exposed