Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo ide korak po korak ka finalu

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja nastavlja da se emituje na ekranu Kanala D ponedeljkom uveče, nadmašila je glasine da će biti ukinuta i uspela ostavi trag u srcima publike.

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo ide korak po korak ka finalu

Foto Credits: IMDB

Pored činjenice da je serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja ima snažnu priču, sastavljena od uticajnih glumaca, to što se o njoj priča na društvenim mrežama bio je jedan od faktora koji je otkrio uspeh projekta.

Iako serija nije imala baš dobre rezultate u gledanosti kada je počela, ipak je uspela da stvori sopstvenu publiku. Odlukom Kanala D da projekat nastavi na leto, serijal Veda Mektubu otkrio je svoju snažnu priču i u ovom procesu proizveo uspešne predstave.

U prošloj epizodi, Veda Mektubu je timu dala veliki ponos kao najgledanija TV serija ponedeljkom.

Potencijalno finale u epizodi 24

Popularna TV serija Kanala D, Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koju producira Most Production, bila je veoma dobro gledana sa svojom novom epizodom. Sa Nurgul Yesilcay, Selimom Bayraktarom, Rabiom Soyturk, Emreom Kivilcimom i Bennu Yildirimlar u glavnim ulogama, serija je svojom 20. epizodom osvojila priznanje publike.

Izvanredan razvoj bio je to što je serija, koja je osvojila drugo mesto među svim programima u grupama ABC1, total i AB, bila najgledanija produkcija među ostalim TV serijama koje su prikazane istog dana.

Uskoro će se završiti dirljiva priča serije, u kojoj Deniz Celebi Dikilitas sedi u rediteljskoj fotelji. Ne zna se da li će doći do odluke da se serija produži, za koju se očekuje finale u 24. epizodi, ali treba reći da priča ide korak po korak ka finalu.

NOVO - Ozge Gurel i Serkan Cayoglu uživaju u odmoru

By: TV Exposed