Ozge Gurel i Serkan Cayoglu uživaju u odmoru

Bodrum je i dalje destinacija za odmor mnogih poznatih imena, uključujući par Ozge Gurel i Serkan Cayoglu.

Ozge Gurel i Serkan Cayoglu uživaju u odmoru

Foto Credits: DiziCentral

Uživajući u suncu i moru u Bodrumu, poznati par je prisustvovao i venčanju svojih prijatelja Ahmeta Kurala i Gizem Cagle Sahin.

Ozge Gurel je rekla da su oni veoma dobar par i da im želi sreću. Serkan Altunorak koji je takođe prisustvovao venčanju je naveo i da su svoje svadbeno iskustvo preneli prijateljima. Rekavši da bi, ako bi pokušali da prebroje šta se desilo tokom procesa venčanja, to trajalo do jutra,

Serkan Cayoglu je napomenuo da su i oni prošli kroz sličan težak proces. Ozge Gurel je o toj temi govorila:

 „Šta bi moglo biti više, moja venčanica je sašivena 4 dana pre venčanja. Ima mnogo zastoja, mislim da to mora da je u prirodi života. Neophodno je uživati u svemu tome, a da se ne zaglavite u neuspesima“.

Promenjen naziv Serkanove serije

Serkan Cayoglu izgleda veoma uzbuđen zbog nove serije, koja je pripremljena za televiziju Fox i prvobitno je nazvana Yanik Ulke / Spaljena zemlja, ali je kasnije otkriveno da će biti objavljena pod imenom Kader Baglari / Veze sudbine.

Napominjući da će serija u kojoj će deliti glavnu ulogu sa Aycom Aysin Turan biti ambiciozna, poznati glumac je rekao da je i radoznao i da jedva čeka da ode na set.

Serkan je napomenuo da će njegov odmor biti kratak jer će mu početi probe. Glumac je istakao:

„Uzbuđen sam, proces probe počinje. Bićemo na snimanju što je pre moguće. I ja sam radoznao, zaista jezsam. Biće to dobar posao, ambiciozan sam.”.

NOVO - Burcu Biricik u novom poslu

By: TV Exposed