Latino serija Un asunto privado I Privatna afera – radnja i uloge

Un asunto privado I Privatna afera je latinoamerička serija koja je donela zanimljivu priču. Premijera ovog projekta je bila prošle godine u septembru.

Latino serija Un asunto privado I Privatna afera – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Un asunto privado I Privatna afera je serija koja se sastoji od osam epizoda iz jedne sezone. Premijera projekta je bila 16. septembra 2022. godine. Serija je snimana u Španiji i na španskom je jeziku. Prosečno trajanje epizoda je oko 45 minuta.

Marina Quiroga (koju tumači Aura Garido) je mlada žena iz visokog društva sa velikom željom za misterijom. Kada serijski ubica ubije nekoliko prostitutki, ostavljajući im na grudima ugraviran fleur-de-lis, Marina odlučuje da preduzme istragu kako bi zaustavila zločinca uz pomoć svog batlera i vernog prijatelja Hectora (Jean Reno), osetljivog i pažljivog čoveka.

S druge strane, mnogi faktori u Marininom životu će ometati njenu potragu: predrasude da je žena, pokušaji njene majke da je uda i činjenica da je šef policije njen rođeni brat Arturo (Pablo Molinero).

Uprkos svim ovim nedostacima, Marina pokazuje, svojom genijalnošću, da je veoma talentovan policijski detektiv.

Poznata i pod nazivom A Private Affair

Uloge u seriji Un asunto privado I Privatna afera tumače i Gorka Otxoa kao Pablo Zarco, Alex Garcia kao Andres Castano, Angela Molina kao Dona Asuncion, Irene Montala kao Margot, Tito Valverde kao Anton Ramirez, Julieta Serrano kao Chusa Malpica, Monti Castineiras kao Alfonso Quiroga i Luisa Molinelli kao Lourditas.

Projekat je radjen u produkciji kompanije Bambu Producciones za Amazon prime digitalnu platformu.

NOVO - Evo kada počinje nova sezona serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed