Šta će Fox TV odlučiti oko serije Gulcemal? Nastavak ili kraj?!

Serija Gulcemal se emituje na televiziji Fox četvrtkom uveče i interesovanje koje se za priču pokazuje izvan Turske je iznenađujuće.

Šta će Fox TV odlučiti oko serije Gulcemal? Nastavak ili kraj?!

Foto Credits: Haberturk

Iz rezultata serije koja je pala ispod rejtinga oko 3, vidi se da je to produkcija koju ne prate baš mnogo ljubitelji TV serija u Turskoj.

U stvari, činjenica da je gledanost Fox TV-a pala na brojku 2 može biti važan izgovor za rano finale.

Međutim, veliko interesovanje ljubitelja turskih TV serija u inostranstvu podseća nas da treba uzeti u obzir još jedno merenje drugačije od gledanosti. Mnogi strani fanovi TV serija počeli su da izražavaju da se projekti poput serije Gulcemal treba da se emituju na digitalnim platformama kao što je Netflix, kao i na televizijskim kanalima u Turskoj.

Uprkos činjenici da je kompanija sa kojom je Fox TV povezana platforma Disney Plus, strani fanovi serija takođe se pitaju zašto se serije koje izazivaju interesovanje poput Gulcemala ne prenose u digitalno okruženje. Naravno, jasno je da je ovo teško izvodljivo najpre zbog formata serije i celokupnog načina rada.

Čeka se odluka kanala

U stvari, nedeljne TV serije proizvedene u Turskoj dostigle su tačku koja se ne može meriti gledanošću na osnovu ukusa gledalaca u Turskoj. Međutim, nažalost, televizijski kanali zavise od rejtinga, a ako te stope nisu dobre, prihodi od oglašavanja su ozbiljno oštećeni.

Iz tog razloga, produkcije za koje obožavaoci turskih TV serija u inostranstvu pokazuju veliko interesovanje mogu biti otkazane kada ne dobiju dovoljnu gledanost. Takođe postoji opasnost od ranog finala serije Gulcemal, u kojoj glume duo Murat Unalmiš i Melis Sezen.

Međutim, takođe je neophodno videti da je Fox TV u ovom trenutku u dilemi. Kakvu odluku će doneti, ostaje da vidimo…

View this post on Instagram

A post shared by GÜLCEMAL (@gulcemalldizi)

NOVO - Salih Bademci i Hazal Subasi u novoj TV seriji Dilek Tasi

By: TV Exposed