Sarp Can Koroglu o sličnostima sa likom iz serije Gul Masali

Sarp Can Koroglu se vratio na setove TV serijom Gul Masali / Priča o ruži, koja se snima u Isparti. Serija, koja se nedeljom uveče emituje na ATV TV ekranu, postala je cenjena.

Sarp Can Koroglu o sličnostima sa likom iz serije Gul Masali

Foto Credits: Haberler

U glavnim ulogama su Gulper Ozdemir i Erdem Kaynarca, a Gul Masali takođe dobija dobre ocene i otkriva snažnu ljubavnu priču. Sarp Can Koroglu je takođe u seriji sa likom Arde.

Rođen 1990. godine u Istanbulu, glumac je na snimanjima od 2011. Sarp, koji je počeo da glumi sa likom Bulenta u TV seriji Feriha, izneo je efektne predstave u različitim produkcijama.

Sarp Can Koroglu, kojeg smo gledali kao Serdara u TV seriji Bay Yanlis, nedavno je igrao lik Deniza u TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Nakon dve romantične humoristične serije, glumca gledamo u produkciji drame Gul Masali.

Objašnjavajući da ima mnogo sličnosti sa likom Arde, glumac je rekao: „Ja sam smirenija osoba kao Arda. Ja sam osoba koja se drži svog posla kao Arda, a ne tip koji luta po ulicama.”.

Navodeći da su još jedan aspekt Ardinog karaktera njegovi prijateljski odnosi, Sarp je naglasio da se prijateljski odnosi preklapaju rekavši: „Šta god da je Arda u seriji, Sarp je upravo ono što vidite u stvarnom životu.”.

Podvlačeći da mu je ovo omiljena osobina Ardinog lika, glumac je naveo i da ceni prijateljske odnose.

NOVO - Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka privlači sve više pažnje

By: TV Exposed