Settar Tanriogen o seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice počela je svoju drugu sezonu.

Settar Tanriogen o seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: IMDB

Glavni glumac Settar Tanriogen igra lik Abdulaha u seriji Kizilcik Serbeti, koja je imala veoma uspešan nastup u prvoj sezoni.

Iskusni glumac je izjavio da su veoma uzbuđeni zbog druge sezone serije. Tanriogen je bio suočen sa mnogim pitanjima obožavalaca serije tokom celog leta. Pošto je uticaj TV serije Kizilcik Serbeti veliki širom sveta, glumci se takođe suočavaju sa pitanjima šta će se dogoditi u seriji.

Settar Tanriogen je rekao: „Nadamo se lepim stvarima, radosni smo, srećni, radimo. Mnogo smo nedostajali jedni drugima, mnogo nam je nedostajala naša publika. U stvari, svuda gde smo se sreli tokom leta, ljudi su postavljali pitanja kao što su kada počinje, šta će se dogoditi, ko je umro. Naravno, nisam mogao da odgovorim jer nisam znao.“.

Abdulah, koji je u priči serije oženjen Pembe, ali je i izjavio ljubav prema liku Alev, u novoj sezoni postao je neko ko je sve privukao u priči, odnosno dešavanja oko tog lika.

Nastavljaju se uzbuđenja

Pored susreta dve žene, obožavaoci serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice takođe očekuju emotivne promene lika Abdulaha. Iz sledećih reči Settara Tanriogena moguće je razumeti da su glumci takođe radoznali za priču o seriji, koja se nastavlja četvrtkom uveče:

„Radoznao sam, a ta radoznalost je dobra stvar za glumca. Pitati se kakva će situacija lika biti u sledećoj epizodi i kako će se događaji razvijati je nešto što me motiviše. Volim to."

Tanriogen je zamolio obožavaoce serije da ih prate i naglasio da će se uzbuđenja nastaviti.

NOVO - Hande Ercel nakon šest godina ponovo na meti kritika!

By: TV Exposed