Melis Sezen, Murat Unalmis i serija Gulcemal se već izdvajaju!

Kako se emituju trejleri turske serije Gulcemal, koja će vrlo brzo početi na ekranu Fox TV-a, uzbuđenje publike je sve veće.

Melis Sezen, Murat Unalmis i serija Gulcemal se već izdvajaju!

Foto Credits: Haberler

Prisustvo glumca poput Murata Unalmisa, koji je jedno od najtraženijih imena u teškim dramskim muškim ulogama, takođe jača priču o seriji Gulcemal. Naravno, Melis Sezen kao glavna ženska uloga biće i istaknuto ime nove serije sa svojim impresivnim talentima i lepotom.

Melis Sezen, koja je dve sezone radila veoma uspešan posao u TV seriji pod nazivom Sadakatsiz / Neveran, naišla je na podršku velike baze obožavalaca. Sezen, koja je svoje ime proslavila u inostranstvu popularnošću ove serije u inostranstvu, takođe je osvojila razne nagrade.

Za fanove je bio veoma prijatan razvoj događaja što se Melis vraća na ekrane 10 meseci nakon finala serije Sadakatsiz. U ovom procesu, glumica, koja se takođe pojavila u Disney Plus seriji Nomen, tumačiće lik Deve u seriji Gulcemal.

Osvetnička priča i ljubav – ko će pobediti?!

Duo Murat Unalmis i Melis Sezen dostići će vrhunce ljubavi u osvetničkoj priči, ali će se u ovoj priči desiti mnogi događaji. Prelepa Deva će se suočiti sa Gulcemalovom pohlepom za osvetom. Gulcemala je majka napustila kada je bio mlađi i pretvorila ga u mračno čudovište.

Poznanstvo započeto mržnjom biće zamenjeno neočekivanom ljubavlju u narednom procesu. Dok u Gulcemalovom ratu sa njegovom majkom ima ljutnje, sa Devom, Gulcemal će postati plen.

Harmonija i energija dua Melis Sezen i Murat Unalmis su takođe veoma radoznali kod publike. Uskoro očekujemo i datum premijere.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Hande Ercel i njenih 30 miliona!

By: TV Exposed