Razvela se Marija Karan?

Glumica Marija Karan, kako prenose mediji, razvela se od producenta Džoela Lubina nakon šest godina brata. Marija i Džoel su se venčali pre šest godina u Americi, a nakon toga i u crkvi Ružici u Beogradu. Sada su navodno rešili da se rastanu “nakon mnogo nesuglasica”. “Marija i Džoel su se razveli i ni jednom ...

Razvela se Marija Karan?

Glumica Marija Karan, kako prenose mediji, razvela se od producenta Džoela Lubina nakon šest godina brata.

Marija i Džoel su se venčali pre šest godina u Americi, a nakon toga i u crkvi Ružici u Beogradu. Sada su navodno rešili da se rastanu "nakon mnogo nesuglasica".

"Marija i Džoel su se razveli i ni jednom od njih dvoje nije lako. Sve je to još sveže da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još više zabavljanja. Šta je razlog to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu poslednjih godinu i po dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog", otkrio je neimenovani izvor "Blicu" i dodao:

"Ona je u početku bila preokupirana brigom oko njihovog sina Marka Lea, ali kada je dečak porastao, uželela se rada i glume. Iako je Džoel poznati producent u LA, on joj nije pomogao da se probije na tamošnje tržište. Da li je razlog ljubomora ili što je želeo da ona bude posvećena sinu, kada on većinu vremena nije kod kuće, ne znam, ali se ona žalila da joj je prilično monotono što ne radi.".

Marija će prema istom izvoru ostati da živi u Americi zajedno sa sinom.

By: TV Exposed