Sen Cal Kapimi – Ogorčenost zbog Edine haljine (FOTO)

Serija Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata našla se na udaru medija u Turskoj. Konzervativnost je nešto zajedničko za gotovo sve medije u toj zemlji. Jedan od najkonzervativnijih medija su novine Yeni Akit. Novinari Yeni Akita su analizirali seriju Sen Cal Kapimi i pomalo iznenadili sve. Ocena o seriji je veoma negativna, ne ...

Sen Cal Kapimi – Ogorčenost zbog Edine haljine (FOTO)

Serija Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata našla se na udaru medija u Turskoj.

Konzervativnost je nešto zajedničko za gotovo sve medije u toj zemlji. Jedan od najkonzervativnijih medija su novine Yeni Akit. Novinari Yeni Akita su analizirali seriju Sen Cal Kapimi i pomalo iznenadili sve. Ocena o seriji je veoma negativna, ne zbog radnje već zbog pojedinih scena. Serija je nazvana sramnom!

Pojedini kadrovi su čak kako se navodi u tim novinama izazvali ogorčenost kod njihovih novinara. Kao primer uzeli su haljinu koju je Eda (Hande Ercel) nosila u jednoj od prvoj epizoda. Otišli su čak i korak dalje, pa su pri objavi fotografije cenzurisali haljinu! Njihovi čitaoci su podržali ovu ocenu serije Sen Cal Kapimi, dok se fanovi serije uopšte ne slažu sa pisanjem Yeni Akita. U pitanju je ova fotografija.

Podsećamo,termin emitovanja serije Kucaj na moja vrata je promenjen. Fox TV će od sada ovaj projekat emitovati subotom.

NOVO - Akin Akinozu – svađalica ili žrtva lažnih natpisa?!

By: TV Exposed