Naredna epizoda je veoma važna za seriju Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca, koja je počela na TV ekranu Fox-a prošle sedmice, postigla je prosečnu gledanost sa svojom prvom epizodom i to je protumačeno kao dobar početak.

Naredna epizoda je veoma važna za seriju Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Foto Credits: IMDB

Međutim, stvari su se malo promenile kada je stigla ocena druge epizode. Serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca kojoj glavne uloge igraju Timucin Esen, Sevket Coruh i Genco Ozak ima impresivnu priču i scene pune akcije.

Pored dvojice majstora glume, treba ceniti i nastup mladog glumca Genca Ozaka. U prvoj epizodi TV serije Tetikcinin Oglu, gledanost je bila dobra u svim grupama publike.

Očigledno je da su ocene, koje su bile blizu brojke 4, bile veoma dobar rezultat za prvu epizodu ove turske serije.

Pad u drugoj epizodi

Međutim, u drugoj epizodi emitovanoj u utorak, 18. aprila, došlo je do ozbiljnog pada u svim grupama publike. Posebno je gubitak u AB grupi bio veoma visok. Serija je doživela ozbiljan gubitak gledanosti u svim grupama u odnosu na prošlu nedelju, ali postoji pad svih serija na ekranu.

Rezultati ove nedelje nisu baš dobri za novi projekat kao što je Tetikcinin Oglu / Sin strelca. Vidimo da je sa drugom epizodom serija bila jedanaesta u total grupi rejtinga, a peta u grupama AB i ABC1.

Iako su AB i ABC1 grupa izgledale dobro u smislu rangiranja, ocene su bile znatno ispod proseka. Ova situacija nije prošla nezapaženo jer su stope daleko ispod gledanosti koju serija zaslužuje.

Još više se povećao značaj treće nove epizode ​​serije Sin strelca, koja će biti prikazana u utorak, 25. aprila. Evo prvog trejlera iz nove epizode.

NOVO - Kritičan period za seriju Gulcemal

By: TV Exposed