Odlični rezultati turske serije Mahkum / Zatvorenik

Turska serija Mahkum / Zatvorenik je projekat koji polako stiče sve veće simpatije gledalaca. Podsećamo, reč je o rimejku korejske drame The Innocent Defendant.

Odlični rezultati turske serije Mahkum / Zatvorenik

Foto Credits: IMDB

Korejska serija The Innocent Defendant je jedna od veoma uspešnih serija na tom području. Serija je emitovana 2017. godine i mnogima je i dalje jedna od omiljenih.

Sličnu sudbinu mogla bi da doživi i turska verzija ovog projekta. Serija Mahkum / Zatvorenik u kojoj glavnu ulogu tumači Onur Tuna polako osvaja srca gledalaca. Rejting je stabilan a beleže se i jako dobri rezultati na Youtube-u.

Prva epizoda serije Mahkum je na Youtube-u odgledana 7.5 miliona puta. S obzirom da je premijera ovog projekta bila 14. decembra, reč je o veoma dobrom rezultatu. Uz to, prve četiri epizode su pogledane preko 20 miliona puta, što samo potvrđuje veoma dobro interesovanje za ovu zaista odličnu tursku TV seriju.

Zanimljiva priča i radnja, sjajni Onur Tuna i ostali glumci su svakako doprineli odličnoj gledanosti ovog projekta. Sve više se ističe i fantastična gluma Ismaila Hacioglua kao jedna od upečatljivih stvari iz serije.

Šta se vama najviše dopada, a vezano je za seriju Mahkum / Zatvorenik? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Cagatay Ulusoy – novi projekti u 2022. godini

 By: Milt-TV Exposed