Can Yaman učinio novi human gest!

Turski glumac Can Yaman ima zaista veliki broj fanova širom sveta. Pored sjajne glume i atraktivnog izgleda Yaman se izdvaja i po nekim gestovima u kojima pomaže drugima, što je jedan od razloga zbog čega je toliko poštovan i voljen.

Can Yaman učinio novi human gest!

Foto Credits: IMDB

Can Yaman pored toga što glumi razvija i druge biznise. Tako je pokrenuo sopstveni brend parfema pod imenom Mania. To mu se i te kako isplatilo. Glumac je zaradio do sada 90.000 evra od prodaje parfema što priznaćete uopšte nije loša brojka. Uz to, Can Yaman je zaštitno lice mnogih poznatih svetskih brendova, uključujući Mercedes, Dolce&Gabbana, Tudors i druge.

Can je u poslednje vreme u centar pažnje medija došao humanim gestom. Napravio je donaciju dečijoj bolnici u Italiji, što je zaista za svaku pohvalu. Medjutim, glumac nije tu stao. Ovog puta Yaman je uplatio iznos od 150.000 evra koji je namenjen za pomoć ukrajinskoj deci. Još jedan humani gest za svaku pohvalu.

Kada je u pitanju njegova karijera, Can Yaman vredno radi na novoj seriji. U pitanju je projekat digitalne platforme Disney Plus pod nazivom El Turco. Snimanje traje a mnogo toga se i dalje drži u tajnosti. Poznato je to da će radnja serije ispričati priču o turskom oficiru koji je oslobodio jedno italijansko selo od feudarlnih lordova. Ostaje da sačekamo zvanične informacije o ovom projektu, kao u prve najave i datum premijere.

Uz to, prema najavama nakon završetka ove turske serije, Can će snimati novu sezonu italijanske serije Viola Come Il Mare | Purporna kao more. Prva sezona je ostavila poprilično dobar utisak u Italiji, pogotovo kada je reč o rejtingu.

NOVO - Kraj za seriju Kasaba Doktoru / Gradski doktor

By: TV Exposed