Can Yaman smršao 10 kilograma zbog nove uloge (FOTO)

Poznato je da Can Yaman gradi svoju karijeru van Turske, tačnije u Italiji. Jedan od razloga zbog kojih je Can uopšte i otišao u Italiju je serija pod nazivom Sandokan.

Can Yaman smršao 10 kilograma zbog nove uloge (FOTO)

Foto Credits: DiziCentral

Kada se Can Yaman preselio u Italiju bilo je dosta reči o seriji Sandokan. Medjutim, snimanje projekta je nekoliko puta odlagano i sve traje godinama.

Ipak, čini se da je konačno došlo vreme za taj projekat. To je potvrdio i sam Can Yaman na svom nalogu na društvenim mrežama.

Glumac se izmedju ostalog i pohvalio da je za mesec dana skinuo 10 kilograma za ulogu u ovoj novoj TV seriji.

Podeljeni utisci

U opisu fotografije na kojoj se jasno vidi koliko je smršao, Can Yaman je napisao: "Nakon završetka snimanja druge sezone serije Viole Come Il Mare | Purporna kao more, odlučio sam da provedem vreme sa svojom porodicom i voljenima pred novu godinu. Prepustio sam se turskoj kuhinji, znajući da ću po povratku u Rim, započeti intenzivan rad na svom sledećem liku: Sandokanu. Moj prvi cilj je bio da postignem idealnu težinu za ulogu, a zatim sam prebacio fokus na psihološku pripremu. U toku meseca, skinuo sam oko 10 kilograma, smanjio sam kilažu sa 94,5 na 85 kilograma. Bio je to intenzivan period, sa vežbama 2-3 puta dnevno i sa niskim unosom kalorija. Bio sam umoran ali zdrav, pun energije i zadovoljan. Rezultat sam ostvario zahvaljujući nadzoru specijalista. Ovo je deo glumčevog procesa: uranjanje sebe u potpunosti u ulogu. Prvo ću nastaviti sa radom da bi se postigao savršen prikaz Sandokana, ali danas sam odlučio da se odmorim od pravila i uživam u hrani. Tražim vašu podršku, kao i uvek. Vidimo se uskoro...".

Utisci oko nove kilaže i izgleda popularnog glumca su podeljeni.

Kako vama Can Yaman izgleda sa 10 kg manje? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Aras Bulut Iynemli tek u septembru na TV ekranima

By: TV Exposed