Serija Yabani / Divlji se probija medju teškim rivalima!

Rezultati TV serije Yabani / Divlji pokazuju da će se ravnoteža u gledanosti serija u Turskoj dosta promeniti utorkom uveče.

Serija Yabani / Divlji se probija medju teškim rivalima!

Foto Credits: IMDB

Druga epizoda TV serije Yabani / Divlji, u kojoj glavne uloge igraju Halit Ozgur Sari i Simay Barlas, postigla je veoma dobru gledanost u svim kategorijama rejtinga.

Turska serija Yabani, koja je sezonu počela sa nižim stopama kada je prvi put počela prošle nedelje, napravila je veliki odjek u drugoj epizodi.

Serija, u kojoj glume važna imena kao što su Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani i Sebnem Hassanisoughi, govori o čoveku koji je kidnapovan iz dobro uspostavljene porodice, borio se da preživi na ulici, a zatim se vratio u istu kuću, godinama kasnije.

Brojka 4 u total kategoriji rejtinga

U emotivno nabijenoj drugoj epizodi serije, serija Yabani je postigla ocenu od 4 u total kategoriji rejtinga i grupama ABC1, a takođe je postigla značajan uspeh završivši dan na drugom mestu.

Uprkos objavljivanju novih epizoda TV serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre i Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, TV serija Yabani / Divlji pokazala je snagu postižući najbolje ocene u total grupi i grupi ABC1.

Nije prošlo nezapaženo da su i TV serije Uc Kiz Kardes i Ben Bu Cihana Sigmazam postigle nižu gledanost u odnosu na prošlu sezonu.

Podsetimo i da će serija Aile / Porodica početi da se emituje od utorka, 3. oktobra, a konkurencija će narednih nedelja biti mnogo oštrija.

View this post on Instagram

A post shared by Yabani (@yabanidizi)

NOVO - Settar Tanriogen o seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed