Canan Atalay ima novu ulogu

Canan Atalay, glumica koja je igrala lik Yesim u seriji Uc Kurus od 28 epizoda na Show TV-u, postala je jedno od zapaženih imena poslednjeg perioda.

Canan Atalay ima novu ulogu

Foto Credits: Show TV

Canan Atalay, koja je imala dobru sezonu kao Yesim, najbliža prijateljica lika Bahar koju je u seriji Uc Kurus tumačila Nesrin Cavadzade, dobila je nove ponude nakon što je snimanje te TV serije završeno. Jedna od ovih ponuda došla je iz filma pod nazivom Kul / Pepeo.

Atalay, koja je razmatrana za glumačku ekipu filma pod nazivom Kul, koji je pripremio isti producent kao i Uc Kurus, a to je kompanija Ay Yapim, vraća se na set sa jakom glumačkom postavom.

Canan Atalay ćemo gledati u sasvim drugačijem liku u filmu Kul, u kojem se u glavnim ulogama susreću značajna imena poput Funde Eryigit, Alperena Duymaza, Mehmeta Gunsura i Gokce Eyuboglu.

Otkriveno je da će mlada glumica glumiti ženu u burki u filmu Kul, koji je pripremljen za Netflix i očekuje se da će snimanje početi nakon praznika.

Canan, koja privlači pažnju efektnom glumom u TV seriji Uc Kurus, na snimanjima je od 2011. Glumica, koja je ostavila snažan utisak likom Ece u seriji Maral, igrala je i lik Ede u TV serija Marija i Mustafa.

Ova talentovana glumica dodaće novi projekat svojoj karijeri pojavljivanjem na setu za film Kul.

NOVO - Turska adaptacija Beverli Hilsa okuplja veoma popularna mlada imena!

By: TV Exposed