Uskoro počinje nova turska vojna serija Dokuz Oguz

Neko vreme su vojne serije u Turskoj bile veoma popularne i kanali su razvijali projekte jedan za drugim. Serija Savasci / Ratnik bila je jedan od najdugovječnijih projekata među vojnim serijama i duboko je uticala na publiku.

Uskoro počinje nova turska vojna serija Dokuz Oguz

Foto Credits: Haberturk

Prve 4 sezone ove vojne turske serije, koje su prošle sa velikim uspehom, došle su na ekran sa drugačijim kadrom u petoj sezoni, ali je finale napravljeno za kratko vreme. Sada na Fox TV ekranu kreće nova serija, po uzoru na Savasci serijal. Nova serija o životu vojnika, nazvana Dokuz Oguz, nastojaće da uđe u srca miliona sa mesta gde je Savasci stao. Pojavile su se prve slike nove serije, u kojoj glavne uloge igraju Kubilay Aka i Yasemin Allen. Iz komentara se razume da je reč o projektu koji će privući pažnju ljubitelja serija sa vojnom i ratnom tematikom.

Serija Dokuz Oguz, koja pokazuje da se akcija nikada neće smanjiti sa svojim prvim trejlerom, pratiće dešavanja je tima za specijalne operacije od devet ljudi, gde je komandant Batur, poznat kao Karanlik ( kog tumači Kubilay Aka), takođe regrutovao Er Okana (Taylan Meydan) po ugovoru ) i Yasar (Kayhan Acikgoz). Serija će govoriti o akcijama i borbi za zaštitu ljudi porekla od pretnji u okruženju. Glumačka ekipa serije čiji datum premijerne željno iščekujemo uključuje sledeća imena:

Kubilay Aka, Deniz Isin, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Daghan Kulegeç, Kayhan Acikgoz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Sas i Mehmet Cevik.

NOVO - Hande Dogandemir u drugačijoj ulozi u filmu 49

By: TV Exposed