Sila Turkoglu o liku Doge u seriji Kizilcik Serbeti

Sila Turkoglu, koja je zablistala u TV seriji Emanet, napravila je još jedan veoma važan korak u karijeri sa likom Doge u TV seriji Kizilcik Serbeti, koju je započela prošle sezone.

Sila Turkoglu o liku Doge u seriji Kizilcik Serbeti

Foto Credits: DiziCentral

Mlada glumica privlači pažnju svojim uspehom u liku Doge, što njeni brojni fanovi s vremena na vreme komentarišu.

U okruženju u kojem su scenaristi bili optuženi da banaliziraju lik Doge, učešće Kaana Tasanera u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice pomoglo je da se ove kritike malo umanje.

Iz njegove izjave se razumelo da je napeto stanje lika Doge u priči uticalo i na mladu glumicu Silu Turkoglu.

Izjava privukla pažnju

Pažnju su privukle reči koje izražavaju činjenicu da je i Sila Turkoglu doživela situaciju u kojoj mnogi glumci ne mogu da izađu iz lika koji tumače. Turkoglu, koja je deo tima serije Kizilcik Serbeti koja je učestvovala na MIP TV sajmu u Kanu, nastavlja da stvara ime svojom lepotom i talentima.

Nevolje koje je lik Doge doživeo u priči razumeli su sledećom izjavom Sile Turkoglu, koja je to odrazila na svoj svakodnevni život:

Pretpostavljam da sam s vremena na vreme takođe pogođena ulogom i ponekad postoje stvari koje to odražavaju u mom životu. Nažalost, i ja doživljavam njenu tenziju, ali da nazovemo ova iskustva... Dakle, dok ovo doživljavamo, mislim da smo ih tokom godina otpustili i naučili da ne budemo pogođeni. Da li sam toliko nervozna u svom normalnom životu? Mislim da ne, nisam.".

NOVO - Su Burcu Yazgi Coskun u novoj TV seriji

By: TV Exposed