Serija La Reina del Sur | Kraljica Juga – uskoro počinje sezona 3! (VIDEO)

Sjajne vesti za fanove serije La Reina Del Sur | Kraljica Juga. Kako je potvrdila glavna glumica serije Kate del Castillo, na svom zvaničnom Instagram nalogu samom video najavom, uskoro će početi treća sezona ove popularne televizijske serije!

Serija La Reina del Sur | Kraljica Juga – uskoro počinje sezona 3! (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Serija La Reina del Sur predstavlja ekranizaciju španskog bestselera “Kraljica Juga”, autora Artura Peresa Revertea. Reč je o projektu kompanije Telemundo, a do sada je emitovano dve sezone i 123 epizode. Uskoro ćemo prema najavi gledati i novu, treću po redu sezonu.

U glavnoj ulozi ove televizijske serije je sjajna Kate del Castillo, koja tumači Terezu Mendozu oko koje se vrti radnja ove popularne serije. Tereza je jedna od najmoćnijih i najopasnijih žena podzemlja koja se tokom života suočava sa raznim izazovima.

Serija je imala premijeru 28. februara 2011. godine. Osam godina kasnije, počela je i druga sezona a i radnja u njoj se dešava osam godina nakon one u prvom delu serije. Druga sezona je predstavljena 22. aprila 2019. godine. Sada, više od tri godine kasnije, očekujemo i sezonu 3. Iako je najavljeno da ćemo sezonu 3 gledati već u 2021. godini, usled raznih okolnosti došlo je do pomeranja. Kao glavni razlog za ovoliku pauzu navodi se epidemija koronavirusa. Postoji i adaptacija ove serije pod nazivom Queen of the South u kojoj glavnu ulogu tumači Alice Braga, ali prema mnogim mišljenima, orginalna verzija, La Reina del Sur je daleko ispred ovog ostvarenja.

Pored Kate del Castillo uloge u orginalnoj verziji su imali i Humberto Zurita, Alejandro Calva, Carmen Navarro, Agata Clares, Raoul Bova, Isabella Sierra,  Christian Tappan i drugi.

Ostaje da u narednom periodu dobijemo informacije o glumačkom kadru ali i tome šta nas očekuje u novoj, trećoj po redu sezone. Video najava sezone 3 serije La Reina Del Sur koju je objavila sjajna Kate Del Castillo privlači dosta pažnje i otkriva nam delić onoga šta ćemo gledati u nastavku serije. Fanovi ovog projekta sada se nestrpljenjem očekuju datum premijere, a kod Kate u najavi stoji samo Pronto – Uskoro…

Evo i pomenute video najave.

By: TV Exposed