Kerema Bursina onesvestila Handina fotka na instagramu (FOTO)

Hande Ercel i Kerem Bursin, koji igraju u seriji “Sen Cal Kapimi”, s vremena na vreme pokazuju da se dobro slažu uprkos ljubavnim glasinama o njima. Obzirom da su na ekranu postižu savršenu harmoniju o glumačkom paru se neprestano govori i često su na meti glasina. Na društvenim mrežama se njihove uloge veoma hvale. Ponekad ...

Kerema Bursina onesvestila Handina fotka na instagramu (FOTO)

Hande Ercel i Kerem Bursin, koji igraju u seriji "Sen Cal Kapimi", s vremena na vreme pokazuju da se dobro slažu uprkos ljubavnim glasinama o njima.

Obzirom da su na ekranu postižu savršenu harmoniju o glumačkom paru se neprestano govori i često su na meti glasina.

Na društvenim mrežama se njihove uloge veoma hvale. Ponekad se glumci između sebe šale i klade na račun ovo dvoje glumaca kako su iza scene glumci previše bliski.

Uspešnim nastupima Kerema Bursina i Hande Ercel, serija nastavlja svoj put u novoj sezoni.

Iako su oni koji su gledali sudbinu romantične komedije serije „Sen Cal Kapimi“ bili znatiželjni, nedavne interakcije Kerema Bursina i Hande Ercel na instagramu nisu ostale nezapažene kod njihovih pratilaca.

Keremu Bursinu takođe se svidela poza Hande Ercel u ružičastoj haljini i zanimljivim čizmama. Ispod fotografije napisala je ime Eda, koje igra u TV seriji „Sen Cal Kapimi“, i postavila cvetni emotikon. Kerem Bursin je brže bolje odgovorio komentarom u kojem je izrazio svoje divljenje. Hande Ercel nije ignorisala kolegin komentar i odgovorila je emotikonom kovitlaca. Šta je time mislila, ostaje poznato samo njoj. Preko 2 miliona lajkova i više od 32 hiljaade komentara u toku dana našlo se ispod Handine fotografije.

By: TV Exposed

NOVO-Serija Kizim postigla rekordni uspeh u USA