Sifanur Gul ne voli da gleda sebe na ekranima!

Mlada glumica Sifanur Gul nedavno je privukla pažnju i uticala na veliku bazu obožavalaca na Netflixu svojom serijom Terzi / Krojač.

Sifanur Gul ne voli da gleda sebe na ekranima!

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja je ove sezone privukla pažnju i televizijskom serijom Hayatimin Sansi, beleži brzi uspon u svojoj karijeri poslednje 2 godine.

Serija Terzi, u kojoj glavnu žensku ulogu preuzima Sifanur Gul počela je da se emituje na Netflixu i ovaj projekat, u kojem su Cagatay Ulusoy i Salih Bademci takođe u glavnim ulogama, trajaće 3 sezone.

Otkriveno je da će u julu biti emitovana druga sezona serije Terzi.

Sifanur Gul, koja igra lik Esvet u seriji Terzi, čije je snimanje tri sezone završeno 2022. godine, bila je gost tok šoua glumca Ibrahima Selima, koji emituje na Youtube doprinoseći svojoj popularnosti.

Gleda sa jastukom pred očima

Gul je rekla da joj je bilo strašno gledati sebe na ekranu u ovom programu i da joj je to što je čula svoj glas spolja izazvala nelagodu.

Glumica se teško gledala na ekranu a kroz šta je prošla prenela je rečima:

„Gledam se sa jastukom ili tako nešto. Zatvorim oči, čujem samo zvuk. Gledam, teško mi je. Previše sudim. Gledam veoma lošim okom, a vi pretpostavljate da i svi gledaju. Ali nadam se da će proći. Uvek kažem: „Šta sam uradio? Strašno je čuti svoj glas spolja. Ponekad kada govorim mikrofonom, moj glas me iznenadi. Nešto strašno.” .

NOVO - Emre Kivilcim otkrio koja mu se serija posebno svidela

By: TV Exposed