Emre Kivilcim otkrio koja mu se serija posebno svidela

Turski glumac Emre Kivilcim privukao je pažnju svojom izvanrednom igrom i snažnom harmonijom sa Rabiom Soyturk u TV seriji Veda Mektubu.

Emre Kivilcim otkrio koja mu se serija posebno svidela

Foto Credits: Hurriyet

Pokazujući brzi uspon u okruženju društvenih medija, Emre Kivilcim je takođe među najpopularnijim parovima u TV serijama sa svojom partnerkom.

U oceni koju je Somera dala o akcijama koje su se odrazile na društvenim mrežama prošle nedelje, likovi Asli i Mehmet u seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo uspeli su da se popnu na peto mesto ove rang liste.

Duo, koji je neko vreme ostavio trag na društvenim mrežama serijom Kanal D, odgovarao je na pitanja publike na Onedijevom Youtube kanalu.

I Emre Kivilcim i Rabia Soyturk su pokazali da pored svog opuštenog držanja, imaju dobru interakciju jedno sa drugim u ovom programu. Jedno od pitanja publike bilo je da li su proveli ceo vikend gledajući neku seriju.

Emre Kivilcim je rekao:

„Bila je to drama uz koju sam proveo ceo vikend. Zaista, jedno od dela koje retko volim je serija Gibi / Sviđa mi se. Sviđa mi se sve, čestitam svom osoblju, glumcima.“.

Soyturk replikama proverila znanje Emrea o seriji

Rabia Soyturk je pitala svog partnera iz serije: „Da li si primenio fondaciju?“ našalila se ona. Soyturk, koja je ovu šalu napravila kroz scenu u seriji, takođe je otkrila da je zapravo bila pratilac serije Gibi. Soyturk je dodala:

Ako gledate, morate onda odgovoriti na to. Rekavši „Ja sam ti prijatelj, ja sam malo stado, brate“, otkrila je i dokazala da je savladala replike serije Gibi.

Serija komedija Gibi je prvi put emitovana 1. januara 2021. Feyyaz Yigit, Kivanc Kilinc i Ahmet Kursat Ocalan preuzimaju glavne uloge u seriji.

NOVO - Onur Seyit Yaran je u najsrećnijem periodu života

By: TV Exposed