Melisa Asli Pamuk pružila podršku Hande Ercel

Podrška uspešnoj karijeri Melise Asli Pamuk nastavlja da raste uz podršku njenih obožavalaca.

Melisa Asli Pamuk pružila podršku Hande Ercel

Foto Credits: Haberler

Glumica, čiji se svaki projekat koji preuzima pažljivo prati, često je na dnevnom redu u okruženju društvenih mreža. Melisa Asli Pamuk izjavila je da je zadovoljna i ponosna na odlazak turskih glumaca u inostranstvo.

Objašnjavajući da žene treba da podržavaju jedna drugu, ali to se ne dešava uvek, glumica je dobila veliku zahvalnost za reči o svojoj koleginici Hande Ercel.

Hande Ercel, koja se vratila na set sa Fox TV serijom pod nazivom Bambaska Biri / Neko drugi, glavna je glumica u sve uspešnijem projektu.

Kritike na račun Handine glumačke izvedbe ponovo su se rasplamsale sa novom serijom. Iako na društvenim mrežama ima velikih kritika na račun ove glumice, ne prođe nezapaženo da fanovi serije u inostranstvu daju veliku podršku Ercel.

Podrška ženama

Iako je kritikuju u Turskoj, Hande Ercel je jedna od najznačajnijih glumica čiji se projekti prodaju u inostranstvu sa zagarantovanom publikom. Producent Faruk Turgut je posebno istakao da su svi radovi mlade glumice brzo našli kupce u inostranstvu i napomenuo da se o njenom nastupu nikada nije loše govorilo u inostranstvu.

Melisa Asli Pamuk je takođe dala sledeće izjave o kritikama na račun koleginice Hande Ercel:

„Vidim da za naše mlade devojke najčešće to rade. Toliko je nepotrebno, ako se osećate neprijatno, ne gledajte to, ne komentarišite. Žao mi je. Svako radi svoj posao, koliko sati radimo dnevno? Ne možete da sednete i procenite nekoga za pet minuta. A kakva je potreba? Žene moraju biti podrška ženama. Veoma je lako nekoga zgnječiti i kritikovati za pet minuta. Oni to ne bi trebalo da rade.".

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Latino serija Santo – radnja i uloge

By: TV Exposed