Da li su se Ozge Yagiz i Gokberk Demirci pomirili?

Ljubav nastala na setu serije Yemin | Zakletva je ponovo u punom jeku! Ozge Yagiz i Gokberk Demirci obnovili su svoju romansu.

Da li su se Ozge Yagiz i Gokberk Demirci pomirili?

Foto Credits: Internet Haber

Otprilike tako glase naslovi u turskim medijima u prethodna dva dana. O ljubavi Ozge Yagiz i Gokberka Demircija se dosta pisalo i pričalo. Njih dvoje su otpočeli vezu tokom snimanja serije Yemin, a kasnije se i verili. Kada su svi očekivali venčanje, par se razišao.

Ipak, prema pisanju turskih medija došlo je do pomirenja. U svom poslednjem intervjuu Ozge Yagiz je istakla da je srećna, ispunjena i da je u svojim najboljim godinama. Glumica je rekla kako sve u njenom životu u poslednje vreme dolazi baš onda kada treba i da je u harmoniji sama sa sobom. Razlog ovako dobrog raspoloženja je prema pisanju turske štampe pomirenje sa bivšim dečkom Gokberkom Demircijem.

Ozge je ponovo zapratila Gokberka na Instagramu a i on nju ponovo prati. Njih dvoje su navodno vidjeni zajedno u Unique lifestyle hotelu na obali u mestu Yavansu Mevkia. Kako prenose turski mediji par nije krio svoju ljubav i jasno je da je došlo do pomirenja. Yagiz i Demirci su tada čak i napravili zajedničke fotografije sa turistima.

Sve je to bilo dovoljno da mediji prenesu vest o njihovom pomirenju. Ostaje da sačekamo zvaničnu potvrdu nekog od njih ili možda demant?!

NOVO - Ništa od velikog projekta Cana Yamana?!

By: TV Exposed