Prilika za novi porast turske serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Kako se nove epizode ​​emituju u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, razlike u mišljenjima između porodica iz dve različite kulture se povećavaju.

Prilika za novi porast turske serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: Haberler

Činjenica da je serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice povećala svoju gledanost u drugoj epizodi prošle nedelje takođe je dala tračak nade. U seriji će se tokom priprema za venčanje povećati razlike u mišljenjima i sukobi između porodica dve različite kulture. Dekoltirana venčanica lika Doge, njeno držanje, njena iskrenost i njeni pokreti koji otkrivaju njen identitet biće pitanja koja Fatih i njegova porodica teško prihvataju. Dekoltirana venčanica Sile Turkoglu u seriji Kizilcik Serbeti podići će rejtinge za nadolazeći sukob.

U priči serije, stav Doge, koja je nevesta iz konzervativne porodice, ne okleva da odražava sopstveni identitet, nailazi na podršku publike. U trećoj epizodi ove turske serije biće dosta napetosti između Doge i Fatiha. Posebno u Doginoj probi venčanice, suprotstavljeni stavovi dve porodice privlače pažnju. Dok je Kivilcim bila šokirana kada je ispred sebe videla Kayhana, oca svoje dece, događaji na venčanju se željno iščekuju.

Sukob stavova porodica iz dve različite kulture u 3. epizodi serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja će se emitovati u petak uveče, čini se da izaziva porast gledanosti. Dogin ispit sa dekoltiranom venčanicom i Fatihov napor da promeni ženu koju voli privlače pažnju kao situacije koje će publika pomno pratiti.

NOVO - Nova priznanja za Yali Capkini, Seyran i Ferita

By: TV Exposed