Burak Sevinc u novom projektu

Glumac Burak Sevinc došao je na ekrane sa TV serijom Icimizdeki Ates / Vatra u nama koja je emitovana na ATV-u. Novi projekat glumca, koji je došao na ekran sa efektnim ulogama u mnogim različitim projektima je igrani film.

Burak Sevinc u novom projektu

Foto Credits: RiriNano

Život muzičara Murata Gogebakana, koji je poznat po brojnim nezaboravnim pesmama koje dirnu u dušu publike, postaje film. Burak Sevinc će u filmu igrati upravo lik Murata Gogebakana, a scenario za film su napisali Lutfi Albayrak i Sezgin Irmak. U intervjuu za oktobarsko izdanje Be Man Magazina, glumac Burak Sevinc je izjavio da je veoma mlad upoznao muziku zahvaljujući ocu i da je kada je došao u Istanbul, upoznao ljude kroz muziku i započeo svoju glumačku karijeru.

Očekuje se da će ovaj film dodati važnu stavku u njegovoj karijeri. Biografski filmovi su među najpopularnijim žanrovima turske kinematografije u poslednje vreme. Mnogobrojna publika je pogledala i filmove Dilber Ay i Bergen, koji su zabeležili milionske brojke kada je reč o pregledima.

Konkretno, biografije preminulih poznatih ličnosti su visoko cenjene na blagajnama bioskopa. U filmu, u kome će biti ispričan život Murata Gogebakana, biće detalji iz života ovog popularnog turskog pevača, upoznavanje  njegove muzike, susret sa milionima ljudi kroz njegove pesme, kao i ispiti sa ljubavlju i oproštaj od sina i supruge, pišu turski mediji. Očekuje se da snimanje počne narednih dana.

NOVO - Beren Saat ne zaboravlja osobe važne za njenu karijeru!

By: TV Exposed