Bližimo se početku nove turske serije Gaddar | Nemilosrdan!

Cagatay Ulusoy se vraća u televizijske serije nakon duže pauze.

Bližimo se početku nove turske serije Gaddar | Nemilosrdan!

Foto Credits: Dizilah

Fox TV serija pod nazivom Gaddar | Nemilosrdan će uskoro početi i o njoj će se mnogo pričati 2024. godine.

Iz komentara na društvenim mrežama možete videti da su fanovi Cagataja Ulusoya širom sveta posebno uzbuđeni zbog nove serije.

Uzbuđenje je još više povećala činjenica da je poznati glumac napravio pauzu od televizijskih serija i da su njegovi obožavaoci dugo očekivali ovo.

Priča o seriji pod nazivom Gaddar | Nemilosrdan će odneti publiku na veoma različite emocije.

Pa kako pronaći seriju? Objavljen je poster nove serije Ay Yapim Gaddar, u kojoj u glavnim ulogama glume Cagatay Ulusoy, Sumeyye Aydogan i Onur Saylak.

Serija Gaddar | Nemilosrdan, koja će se vrlo brzo naći na ekranima na Fox TV-u, privukla je svu pažnju svojim prvim trejlerom.

Dobra glumačka ekipa

Nova serija kompanije Ay Yapim, Gaddar se sprema da uskoro upozna svoju publiku.

Glumačka ekipa serije uključuje značajna imena kao što su Erdal Ozyagcilar, Lacin Ceylan, Hakan Salinmis, Muge Bayramoglu, Deniz Ozerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Sahin, Aytek Sayan, Musab Ekici i Ugur Yildiran.

Serija, čiji je scenario napisao Hurer Ebeoglu, a režira je Sinan Ozturk, željno se iščekuje sa svojom radnjom i glumačkom ekipom. Serija Gadar, koja je Cagataya Ulusoya posle dužeg vremena vratila na televizijske ekrane i dobila veliko priznanje svojim prvim predstavljanjem proteklih nedelja, priča priču o Daganovoj transformaciji u okrutnu osobu u svom životu koji se iznenada okrenuo naglavačke.

Sa svojom snažnom pričom i bogatom glumačkom postavom, Gaddar će uskoro biti na TV ekranima!

NOVO - Hudutsuz Sevda | Bezgranična ljubav na prvom mestu četvrtkom

By: TV Exposed