Raste uzbuđenje pred seriju Yan Oda | Sledeća soba

Objavljen je poster TV serije Yan Oda | Sledeća soba u produkciji OGM Pictures, koja će se vrlo brzo sresti sa publikom na ekranima Star TV-a.

Raste uzbuđenje pred seriju Yan Oda | Sledeća soba

Foto Credits: IMDB

Na posteru serije Yan Oda, duboki jaz između dve porodice koje su jedna drugoj stranci daju naznake o seriji.

Poster serije, koji je svojom snažnom glumačkom postavom privukao veliku pažnju na društvenim mrežama, već je podstakao radoznalost publike za priču da će dve različite porodice živeti pod istim krovom.

Tema serije Yan Oda | Sledeća soba, koju producira Onur Guvenatam, je sledeća: Sevgi Ersoy (Sevval Sam), čija je karijera opala dok je bila poznata voditeljka programa, iznenada se udaje za Fikreta Alabeya (Caner Cindoruk), jednog od vodećih biznismena u zemlji.

Šok efekat

Ovaj neočekivani brak stvara šok efekat na sve. Sevgi i Fikret su i ranije imali nesrećne brakove. Paru, koji sada želi da proživi svoje drugo proleće, neće biti lako da ostvari svoje snove. Jer kada se njih dvoje venčaju, to znači da se njihove veoma različite porodice okupljaju.

Činjenica da ove dve dijametralno suprotne porodice počnu da žive pod istim krovom stvoriće veće probleme nego što su Sevgi i Fikret očekivali, i promeniće živote svih članova porodice, a posebno njihove majke, koja veoma reaguje na ovaj brak.

Posebno njihova deca, koja moraju da žive u susednim sobama - Taylan (Onur Seyit Yaran) i Selale (Derya Pinar Ak).

Vrlo brzo saznaćemo i datum premijere nove turske serije Yan Oda | Sledeća soba.

View this post on Instagram

A post shared by Yan Oda (@yandakiodadizi)

NOVO - Nova glumica u seriji Gaddar | Nemilosrdni

By: TV Exposed