Kivanc Tatlitug i Funda Eryigit glavni glumci u novom projektu

Kompanija Ay Yapim radi na novom projektu. U pitanju je novi turski film u kom će glavnu ulogu tumačiti Kivanc Tatlitug.

Kivanc Tatlitug i Funda Eryigit glavni glumci u novom projektu

Foto Credits: Internet Haber

Kivanc Tatlitug će se pojaviti u novom filmu koji će biti emitovan na Netflix digitalnoj platformi. O samom projektu se trenutno ne zna mnogo. Poznato je da će film biti sniman gradu Assos i da će režiser biti Onur Saylak. Ono što je potvrđeno juče je i to ko će biti njegova partnerka na sceni ovog filma. Uz Tatlituga gledaćemo Fundu Eryigit. Uz to, otkriveno je da će samo snimanje filma trajati oko mesec dana.

Ono što jeste poznato je da to nije film Asiklar Bayrami na kom je Kivanc radio i radi.

Taj projekat priprema kompanija OGM Pictures. Njegova partnerka na sceni tog filma je Yasemin Kay Allen. Pored njih dvoje, značajnu ulogu u projektu će imati Settar Tanriogen. Režiser filma Asiklar Bayrami je Ozcan Alper, a on je uz Kemala Varola pisao i scenario za ovaj novi turski film.

Dok čeka početak snimanja svog novog projekta, Kivanc Tatlitug pohađa časove kuliranstva. Kivanc je odlučio da uzme časove od poznatog turskog kuvara Turgaya Guroza. Tatlitug se ozbiljno sprema za to da postane otac, a ko zna, možda kulinarsko znanje koje bude stekao iskoristi i u nekom od novih projekata.

NOVO - Burcu Biricik nije trudna!

 By: Milt-TV Exposed