Burcu Biricik nije trudna!

Čudan naslov zar ne? Ipak, ovakav naslov je morao da bude da se reše sve dileme. Evo i o čemu se radi.

Burcu Biricik nije trudna!

Foto Credits: IMDB

Emre Yetkin je nazvao svoju suprugu “bebo”. Ovo je bilo dovoljno velikom broju turskih novinara da objave vest da je glumica Burcu Biricik u drugom stanju.

Emre je nakon toga morao da objasni o čemu se zapravo radi. Yetkin je rekao da Burcu nije trudna, već da voli da je zove bebo ili sličnim nadimcima. Potom je zamolio novinare da ne izmišljaju priče o bebi i trudnoći, svaki put kada negde nešto čuju. Tako nešto nema smisla, što je bez dileme – istina.

Turski novinari su dakle još jednom pokušali da iskonstruišu celu priču i vest, ali do sada to nisu radili na osnovu jedne jedine reči. Izgleda da se sve pomera, pa i to šta je sve dovoljno da nastane vest u turskim medijima.

Podsećamo, ovaj par je u braku od 2016. godine, a ovo nije prvi put da se objavi vesti o navodnoj prinovi u njihovoj porodici.

Kada je njena karijera u pitanju, Burcu Biricik nastavlja da briljira. Ova turska glumica radi fenomenalan posao u seriji Camdaki Kiz / Devojka iza stakla. U toku prošle godine pokupila je brojne pohvale zbog uloge Fatme Yilmaz u seriji Fatma. Pre ovih projekata glumila je u TV serijama Kirmizi Oda / Crvena soba, Kuzgun, 8 gun, Hayat Sarkisi i drugim.

NOVO - Birce Akalay - Dan zaljubljenih ću provesti sama!

 By: Milt-TV Exposed