Serija Sahane Hayatim je izgurala seriju Adim Farah sa emitovanja sredom!

Fox TV je ponovo u aktivnom procesu ove sezone sa odlukama o serijama koje donosi.

Serija Sahane Hayatim je izgurala seriju Adim Farah sa emitovanja sredom!

Foto Credits: Internet Haber

TV serija Adim Farah / Zovem se Farah, sa Enginom Akyurekom i Demetom Ozdemirom u glavnim ulogama, bila je jedan od zapaženih projekata prošle sezone. Dok se očekivalo da će serija postići bolju gledanost u drugoj sezoni, desilo se suprotno.

Mora se reći da poznata imena koja su tek uključena u priču nisu mogla biti spas, a osim velikog interesovanja pokazanog u inostranstvu, nije bilo pozitivnog procesa u seriji Adim Farah. Kao rezultat niske gledanosti, Fox TV je promenio dan TV serije Zovem se Farah.

Serija, koja se sredom uveče sastajala sa publikom u 17 epizoda, sada će se emitovati subotom uveče.

Novu 18. epizodu serije Adim Farah možete pogledati u subotu, 4. novembra.

Nova serija od 1. novembra

Televizija Fox je objavila da će u sredu uveče emitovati svoju novu seriju Sahane Hayatim / Moj divan život, u produkciji kompanije Ay Yapim.

Stoga su fanovi Hilal Altinbilek i Onura Tune bili zadovoljni što će serija biti emitovana radnim danom kada je verovatno da će biti uspešna.

Nova serija Fox TV-a Sahane Hayatim, čiji je scenario napisao Meric Acemi, a režirao Cagri Bayrak, zauzeće svoje mesto na platnu svojom prvom epizodom u sredu, 1. novembra.

Serija, koja uključuje Hilal Altinbilek, Onura Tunu, Yigita Ozsenera, Serkana Keskina, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gokce Eyuboglu, bila je željno očekivani projekat.

Objavljen je upečatljiv novi trejler za projekat Sahane Hayatim, koji privlači pažnju svojom drugačijom pričom i bogatom glumačkom postavom, a do susreta sa publikom ostalo je samo nekoliko dana.

Serija Sahane Hayatim / Moj divan život je na ekranima u sredu, 1. novembra i svake srede u 20.00 na Fox TV-u.

NOVO - Serija Adim Farah / Zovem se Farah – Trajanje od 26 epizoda pod velikim znakom pitanja!

By: TV Exposed