Dobar start turske serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Juče, u utorak 22. februara je emitovana prva epizoda nove turske serije pod nazivom Uc Kiz Kardes / Tri sestre. Podsećamo, u pitanju je serija zasnovana na knjizi Iclal Aydin, a ona tumači i jednu od uloga u ovom projektu.

Dobar start turske serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: Kanal D

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre je imala dobar početak, kada je u pitanju rejting. Rejting u kategoriji total je iznosio 4.38. U kategoriji AB brojka je bila 3.33, a u ABC 3.93. Podsećamo, sve preko broja 3 se smatra dobro, pogotovo kada je u pitanju prva epizoda serije. Svi se nadaju da će se trend gledanosti poboljšavati iz epizode u epizodu.

Scenario za ovaj projekat pišu Erkan Birgoren i Betul Yagsagan. Projekat se radi u produkciji kompaije Surec Film i emituje na TV Kanalu D.

Radnja nove turske serije Uc Kiz Kardes pratiće priču o sudbinama tri sestre, jedna od njih je poznata po lepoti, druga po smernosti, treća po buntovnosti, a sve tri su odane jedna drugoj. Dok sanjaju jednostavne snove kao njihove vršnjakinje, senka prošlosti ih neće ostaviti na miru, niti će sreća biti na njihovoj strani. Sve tri sestre su vodile srećan život sa roditeljima, sve do braka jedne od njih, Turkan. Tada će nad porodicom početi da se nadvijaju tamni oblaci i ništa više neće biti kao pre.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

Dok Turkan pokušava da prikrije svoju nesreću u „zamku iz bajke“ u kojem je zaglavila, Donenin život će preokrenuti velika tajna iz prošlosti, a Derya će zakoračiti putem bez povratka. Sadik i Nesrin će, s druge strane, doći do tačke da izgube ponekad sebe, a ponekad jedno drugo kako bi svoju ćerku izvukli sa ivice litice. Ljubav, izdaja, milost, prijateljstvo i sestrinstvo su elementi koji će se prožimati kroz sve epizode ove serije.

Uloge u ovoj novoj turskoj TV seriji tumače Iclal Aydın kao Nesrin, Reha Ozcan – Sadik, Ozgu Kaya – Turkan, Almila Ada - Donuş, Melisa Berberoglu - Derya, Berker Guven - Somer, Veda Yurtsever - Ruchan, Tayfun Erarslan - Ozer, Benian Donmez - Nezahat, Nazli Senem Unal - Mine, Demircan Kacel - Mesut, Vural Sahanoglu - Serdar, Hakan Atalay - Fatih, Mert Ozcan - Hakan Ece Balic u ulozi Dilek.

NOVO - Neslihan Atagul u novoj TV seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći

By: Milt-TV Exposed