Cezayir je zaista ranjen, šta će biti sa serijom Ben Bu Cihana Sigmazam?!

Turska serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet nosi potpis Oktaya Kaynarce. Najave da bi Oktay mogao da se oprosti od ovog projekta su uznemirile publiku!

Cezayir je zaista ranjen, šta će biti sa serijom Ben Bu Cihana Sigmazam?!

Foto Credits: Internet Haber

Oktay Kaynarca je po završetku serije EDHO (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) najavio da će napraviti dobru seriju. To je i učinio. Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet je zaista kvalitetan projekat. Mnogi smatraju da je Oktay i ispravio pojedine nedostatke serije EDHO i da je njegov novi projekat veoma dobar, sa sjajnom radnjom i odličnom glumom. Pored toga što je producent na ovom projektu, Kaynarca tumači glavnu ulogu, lik Cezayira Turka. Ono što se pojavilo u štampi u Turskoj uznemirilo je njegove fanove ali i fanove serije Ben Bu Cihana Sigmazam.

Cezayir (ne) umire?!

Prvi deo koji je najavljen će se desiti! Juče je snimljena scena u kojoj je Cezayir ranjen od strane zakletog neprijatelja. To već izaziva strepnju kod fanova ovog projekta da bi i drugi deo mogao da bude ostvaren. Pojedini mediji su preneli da će Cezayir preminuti. Oktay Kaynarca bi ostao da radi kao producent na projektu Ne mogu da se uklopim u ovaj svet ali se više ne bi pojavljivao kao glumac.  Ova ideja se naravno ne svidja skoro nikom od fanova projekta, ipak pitanje je da li se tu šta može i uraditi.

Kaynarca je dobio astronomsku ponudu za jedan medjunarodni projekat koju će jako teško odbiti. Ostaje samo pitanje da li je spreman da žrtvuje svoj projekat u koji je uložio mnogo truda i vremena. Ukoliko Cezayir premine u radnji serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, pitanje je da li ima uopšte smisla nastavljati dalje radnju… A i ako se ne nastavi, kakav je to kraj?

Ostaje da sačekamo Oktayevu odluku po ovom pitanju…

View this post on Instagram

A post shared by atv (@atvturkiye)

NOVO - Ahmet Kayakesen će mnoge iznenaditi novim likom

By: TV Exposed