Pohvale za hrabar potez Melis Sezen i njenu prirodnu lepotu (FOTO)

Melis Sezen, jedna od uspešnih glumica mlade generacije, nesumnjivo prolazi kroz dva različita procesa u svom profesionalnom životu, pre i posle serije Sadakatsiz.

Pohvale za hrabar potez Melis Sezen i njenu prirodnu lepotu (FOTO)

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Uprkos činjenici da je glumica ranije učestvovala u različitim serijama, publici se urezala u pamćenje likom Derin u seriji Sadakatsiz / Neveran, Kanala D! Dala je život nepopularnom liku u seriji u kojoj je preuzela glavnu ulogu sa Cansu Dere i Canerom Cindorukom. Oni koji su seriju gledali na ekranu često su bili pod stresom u scenama u kojima je lik Derin. Ovo je zapravo bio pokazatelj uspešnog nastupa Melis Sezen!

U međuvremenu, glumica, koja je sve aktivnija na društvenim mrežama, povećava broj pratilaca. Njeni video snimci plesa, fotografije zabavnih trenutaka i poze sa putovanja u inostranstvo sa interesovanjem prate njeni fanovi. Proteklih dana otišla ​​je na odmor u Ameriku sa njenom koleginicom Cansu Dere, koja je dala život liku Asiye, koja se sa njom, odnosno njenim likom nije mirila u seriji Sadakatsiz.

Melis Sezen je takođe iznenadila svoje fanove objavljivanjem svojih poza sa ovog praznika iznenađenja. Glumica, koja na svom Instagram nalogu ima 1,6 miliona pratilaca, nedavno je privukla pažnju hrabrim potezom! Deljenje svojih najprirodnijih fotografija bez šminke od strane Sezen na platformi na kojoj mnoge poznate ličnosti ne objavljuju svoje fotografije bez šminke ili bez korišćenja filtera bilo je iznenađujuće i pretvorilo se u hrabar čin koji je dobio pohvale od njenih fanova! Melis, koja se ne libi da pozira sa neurednom kosom i svakodnevnim stanjem, dobija pohvale obožavalaca za prirodnu lepotu, čak i bez šminke.

View this post on Instagram

A post shared by Melis Sezen (@melisssezen)

NOVO - Feyyaz Serifoglu savetuje da pažljivo gledamo nove epizode serije Camdaki Kiz

By: TV Exposed