Top 5 najpopularnijih turskih glumaca u poslednjih mesec dana (FOTO)

Nakon top 5 najpopularnijih glumica, sledi priča o pet najtraženijih turskih glumaca u poslednjih mesec dana na društvenim mrežama. Tačne informaciju i tabelu takođe nam donosi Somera, a istraživanja su rađena na osnovu podataka sa Facebooka, Instagrama i Twittera, kao i kod dama. Na prvom mestu je Uraz Kaygilaroglu glavni protagonista serije Sefirin Kizi, koji ...

Top 5 najpopularnijih turskih glumaca u poslednjih mesec dana (FOTO)

Nakon top 5 najpopularnijih glumica, sledi priča o pet najtraženijih turskih glumaca u poslednjih mesec dana na društvenim mrežama.

Tačne informaciju i tabelu takođe nam donosi Somera, a istraživanja su rađena na osnovu podataka sa Facebooka, Instagrama i Twittera, kao i kod dama. Na prvom mestu je Uraz Kaygilaroglu glavni protagonista serije Sefirin Kizi, koji je bio najtraženiji u periodu od 15. oktobra do 15. novembra. Prate ga Alp Navruz i Engin Akyurek koji su veoma blizu po bodovima. Na četvrtom mestu je zvezda serije Sen Cal Kapimi Kerem Bursin, dok nakon toga interesovanje drastično pada. Na petoj poziciji je Akin Akinozu.

Evo i tabele sa brojem bodova. Da li vas je neka pozicija iznenadila? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Top pet najpopularnijih turskih glumica u poslednjih mesec dana (FOTO)

By: TV Exposed