Počelo snimanje nove turske serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život

Počelo je snimanje još jedne internet turske serije koja je privukla dosta pažnje. Ovaj projekat pod nazivom Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život je privukao pažnju zbog  na provm mestu kvalitetnog glumačkog kadra.

Počelo snimanje nove turske serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život

Foto Credits: Blu TV

Kompanija NGM Pictures već neko vreme priprema seriju Hayaller ve Hayatlar ili u prevodu Snovi i život. Juče, u subotu 25. decembra je i zvanično počelo snimanje kadrova na ovom projektu. Režiser je Altan Donmez dok je za scenario nove turske serije koja će doneti priču o četiri žene zadužena Yelda Eroglu.

Poznato je i ko će tumačiti uloge u ovoj seriji. U radnji serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život će se kao glavne glumice pojaviti Ozge Gurel (u seriji Dicle), Melisa Asli Pamuk (Serenay), Aybuke Pusat (Gunes) i Yesin Ceren Bozoglu (Melika). Pored njih uloge u ovom projektu će imati i Ozge Ozacar, Ekin Mert Daymaz, Yusuf Cim i Serkan Tutuncu.

Promocija ovog projekta biće održana u programu Kaana Sekbana, specijalu za novu godinu u kojem će gostovati četiri glavne glumice.

Serija Hayaller ve Hayatlar će biti emitovana na Blu TV digitalnoj platformi. U narednom periodu se očekuju detaljnije informacije o samoj radnji u ovoj novoj seriji. Premijera ovog projekta se očekuje u prvoj trećini 2022. godine.

NOVO - Serija Dogdugun ev Kaderindir postavila novi rekord

 By: Milt-TV Exposed