Tansel Ongel u seriji Yeni Istanbul / Novi Istanbul

Naci je bio jedan od nezaboravnih likova serije Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih, jedne od sjajnih produkcija sveta turskih TV serija. Nastup Tansela Ongela, koji je glumio Nacija, koji je veoma romantičan i suptilan lik, privukao je ogromnu pažnju na ovog talentovanog glumca.

Tansel Ongel u seriji Yeni Istanbul / Novi Istanbul

Foto Credits: IMDB

Uspešni glumac odlučio se za svoj novi projekat nakon što je serija Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih došla do svog kraja.

Tansel Ongel bio je jedno od imena koje se kasnije pridružilo projektu TV serije pod nazivom Masumlar Apartmani. Glumac koji je igrao lik Nacija zapravo je sklopio ugovor od 13 epizoda i bio je uključen u priču kao gost. Međutim, lik Nacija je toliko volela publika da je odlučeno da se uloga lika proširi i da on ostane duže u radnji ove turske serije..

Najveći razlog zašto je lik bio tako uspešan je nesumnjivo talenat Tansela Ongela u glumi. Iako je glumac sa pozorišnim iskustvom učestvovao u mnogim nezaboravnim TV serijama kao što su Sulejman Veličanstveni, Genis Aile, Elveda Derken, i Avrupa Yakasi uspeo je da privuče veliku pažnju njegovom ulogom u seriji Apartmani Nevinih.

Tansel Ongel je odredio svoj novi projekat vrlo brzo nakon završetka te popularne turske serije. Uspešni glumac igraće ulogu u TV seriji Yeni Istanbul / Novi Istanbul, koju će snimati O3 Media. Serija Yeni Istanbul, koja će se emitovati na Show TV-u, biće turska adaptacija serije New Amsterdam koja je američke proizvodnje.

Radnja u ovoj seriji će poput one u projektu Kasaba Doktoru / Gradski doktor doneti priču o medicini, lekarima i njihovim životima.

NOVO - Serija Sen Cal Kapimi stigla i do CNN-a!

By: TV Exposed