Poljubac Seyran i Ferita u Yali Capkiniju postao je događaj na društvenim mrežama!

Popularna serija Star TV-a Yali Capkini stigla je na ekran sa svojom 13. epizodom u petak uveče.

Poljubac Seyran i Ferita u Yali Capkiniju postao je događaj na društvenim mrežama!

Foto Credits: DiziCentral

Poljubac Seyran i Ferita u seriji Yali Capkini u kojoj glume Afra Saracoglu, Mert Ramazan Demir i Cetin Tekindor ostavio je traga u novoj epizodi. U međuvremenu, Jusuf i Pelin, koji su ih posmatrali, stigli su i na društvene mreže... Pelin je bila veoma uznemirena što je Ferit želeo da ode u Ameriku tako što je “spalio brodove” nakon što ga je njegov deda ošamario u seriji. Trudeći se da ga razuveri, Pelin je pribegla drugom leku pre nego što se on ukrcao u avion za Njujork! Pelin je nazvala Seyran i rekla da ne može da natera Ferita da odustane.

Seyran je stigla Ferita pre nego što je ušao u avion na aerodromu, gde je ona dotrčala od kuće, a par, koji se prvi posvađao, potom počeo da se ljubi! U tim trenucima kada je Seyran poljubila Ferita, koji nije mogao da izdrži da ode, Pelin i Jusuf su ih posmatrali sa iznenađenjem, tugom i očajanjem! Seyran i Ferit su se neko vreme svađali, kada je Ferit pokazao da je odlučan da ode, Seyran je shvatila da ne može da ga spreči i počela je da ga ljubi. Upravo u tom trenutku iznenađenje Pelina i Jusufa preraslo se u šok, ljubomoru i bespomoćno gledanje! Oboje su shvatili da su Ferit i Seyran sada povezani jedno sa drugim sa drugačijim osećanjem!

O ovoj sceni iz turske serije Yali Capkini koju možete pogledati i na snimku ispod uveliko se priča i piše na društvenim mrežama.

NOVO - Hande Ercel bi mogla biti turska glumica koja će obeležiti 2023. godinu!

By: TV Exposed